Festival Onderuit vindt dit jaar plaats op 25 & 26 mei 2024. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die beschikbaar zijn tussen 20 en 31 mei. Vind je het leuk om mee te draaien tijdens dit mooie evenement in de polder? We kunnen wel wat handen en voeten gebruiken, al dan niet in de klei.

Als vrijwilliger werk je tijdens het festival in principe op één dag, de andere dag kun je het festival gratis bezoeken. Tijdens de op- en afbouw (tussen 20 en 25 mei en tussen 27 en 31 mei) werk je minimaal twee dagen. Kun je niet alle dagen? Geen probleem. Geef gewoon je beschikbaarheid aan bij je aanmelding. Je kunt denken aan bijvoorbeeld bardiensten, artiestenbegeleiding, catering, het bemensen van de infobalie en de entree, op- en afbouw, terreinbeheer, schoonmaak, rondleider etc.

Je kunt ook afwisselend verschillende taken hebben als dat je leuker lijkt! Of je met je vrienden opgeven, wel zo gezellig. Omdat we het fijn vinden dat je ons helpt, krijg je er (naast een leuk weekend) natuurlijk ook een paar dingen voor terug, zoals een inspirerende bijeenkomst vooraf (datum volgt), maaltijden (en/of lunch tijdens het werk, en een uniek Festival Onderuit t-shirt!

Kom erbij!

    Beschikbaarheid: